Locale Altele
Joi, 2 Mai 2024
Joi, 2 Mai 2024
LocaleEvenimentAdministratieSocialCulturalPoliticEconomicInfracţionalitateEducaţieReligieSportAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook

InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Radu Roca: ”Prețul alegerilor prezidențiale nu trebuie să fie învrăjbirea românilor”
SM Online  - Luni, 18 Noiembrie 2019

Vicepreședintele Organizației Județene PSD Satu Mare, Radu Roca, transmite un mesaj fără echivoc pentru susținătorii candidatului acestei formațiuni politice la alegerile prezidențiale de duminică, dar și pentru cei care se folosesc de acest exercițiu democratic pentru a dezbina națiunea.

Prețul alegerilor prezidențiale nu trebuie să fie învrăjbirea românilor!

Și nici categorisirea lor în buni și răi, proști și deștepți. Fiecare om merită să fie respectat de președintele lui, fie și pentru simplul motiv că este OM!

Iar dacă lipsa de respect e ridicată la rang de politică de stat și însoțită de ură, aroganță, superioritate, suntem o nație pierdută. Pierdută și umilită.

Am auzit că în România trăiesc poporul LUI și, enervant-obsesiv, “pesediștii”. Să înțeleg că ”pesediștii” nu sunt și ei români? Discriminare pe față!

Cum să ignori dreptul constituțional al mai mult de un sfert dintre românii cu drept de vot care au o altă opțiune decât a ta? Tăcerea și acceptarea nu sunt o soluție!

Când este vorba despre demnitatea și unitatea noastră, Partidul Social-Democrat al milioanelor de români de bună credință trebuie să se manifeste, democratic si constituțional, LA VOT! Și, bineînțeles, să voteze Viorica Dăncilă președinte!

Tags: mesaj  roca  alegeri  
1731 vizite
Distribuie pe